Ja pots consultar la nostra programació a la fira CONSTRUMAT

L’Oficina Tècnica de Rehabilitació de l’Arquitectura Tècnica estarà present a la Fira Construmat, els dies 23, 24 i 25 de maig amb una programació estimulant. Reserva’t l’agenda!

Aquest any la rehabilitació energètica lidera amb força. Durant aquests tres dies realitzarem seminaris, conferències i exposicions relacionades amb la rehabilitació energètica. Es tracta d’un espai dinamitzador on podreu informar-vos de solucions constructives, procediments, innovació i sostenibilitat aplicada a la rehabilitació energètica.

L’Oficina Tècnica de Rehabilitació de l’Arquitectura Tècnica us atendrà presencialment durant els dies 23, 24 i 25 de maig a l’estand de la fira per donar-vos el suport que necessiteu i aclarir qualsevol dubte o consulta des de les 9h fins a les 18h.

Estem organitzant per vosaltres activitats com:

  • Projecte joves activadors del Consell Comarcal del Vallès Occidental. El Consell Comarcal vindrà a presentar-nos el seu projecte social per activar els programes 3 als municipis del seu àmbit.
  • Rehabilitar energèticament amb una constructora amb garanties. El president del Gremi de Constructors ens explicarà com treballa una constructora especialitzada amb garanties. Finalment aprofitarem aquest espai com a punt de trobada entre constructors i arquitectes tècnics #NextGeneration.
  • L’administrador d’ofici. El president del Col·legi d’Administradors de Finques de Barcelona i Lleida ens presenta aquesta nova figura per aquelles finques que no disposen d’administrador actualment i volen acollir-se als Fons #NextGeneration.
  • Casos d’èxit #NextGeneration. Els dies 23 i 25 a la tarda us presentarem dos casos d’èxit d’edificis que han aconseguit engegar la rehabilitació energètica amb els Fons Next Generation.
    • Cas Real a Tàrrega – 23 de maig
    • Cas Real a Barcelona – 25 de maig

I amb més activitats al forn… apunta’t aquí.

Aprofita la fira més gran de la construcció per fer un punt de trobada dels tècnics rehabilitadors amb tots els agents del sector.

OTR.cat