1. Home
  2. /
  3. otr
  4. /
  5. Soc administrador de finques

Soc administrador de finques

Si ets administrador de finques i vols ajudar les teves comunitats de veïns a treure el màxim profit de les oportunitats que es deriven dels Fons Next Generation, nosaltres et podem ajudar.

  • Perquè l’Arquitecte Tècnic és l’expert tècnic en rehabilitació: és l’expert en el procés i els materials constructius i això l’ha convertit en el referent de la rehabilitació. Saber construir és la base per saber mantenir.
  • Perquè l’Arquitecte Tècnic és l’expert en la gestió de la rehabilitació: domina tot el procés de gestió (planificació, execució i control) i els processos administratius al voltant de la rehabilitació. Sap què cal fer, i on adreçar-se en cada moment i et pot ajudar a simplificar les gestions de la comunitat, actuant com a interlocutor únic amb tu i amb els veïns.
  • Perquè l’Arquitecte Tècnic és expert en l’acompanyament en la rehabilitació: un projecte de rehabilitació no és un projecte per millorar l’edifici, és un projecte per millorar la vida dels que hi viuen. Entendre les necessitats dels veïns, les seves il·lusions i les seves pors, i saber com traduir-les en projectes funcionals i útils, és clau per acompanyar-los en el procés de rehabilitació i posar-ho tot fàcil. La proximitat, la capacitat de traduir el llenguatge tècnic i la generació de confiança, són elements clau per a poder fer aquest acompanyament.
VULL DEMANAR
UN ARQUITECTE TÈCNIC
OTR.cat