1. Home
  2. /
  3. otr
  4. /
  5. Soc Arquitecte Tècnic

Soc arquitecte tècnic

No en tinguis cap dubte, aquest és un moment històric per a la rehabilitació al nostre país i, per tant, també ho és per a la nostra professió.

Mai abans havíem tingut al nostre abast incentius tan mobilitzadors.

Aprofita aquest moment excepcional per especialitzar-te com a tècnic de confiança de les comunitats de veïns. Registra’t i tingues accés a tota la informació, les eines i les sessions de capacitació que hem preparat per ajudar-t’hi.


PER QUÈ T’INTERESSA REGISTRAR-TE I INSCRIURE’T A LA BORSA DE TÈCNICS OTR?

  • Per sumar-te a l’onada de rehabilitació i ser un dels Arquitectes Tècnics de referència que porti projectes de rehabilitació energètica.
  • Per obrir noves oportunitats professionals (actuals i futures): els Arquitectes Tècnics que acompanyin les comunitats en tot el procés que comporta l’obtenció dels Ajuts Next Generation, actuant com a Tècnics de l’edifici, establiran un vincle de confiança amb la comunitat, sostenible en el temps.
  • Per tenir accés a la formació en eines i processos de treball que et permeti exercir les funcions de Tècnic de l’edifici i acompanyar les Comunitats de Veïns en aquest projecte.
  • Per inscriure’t a la Borsa de tècnics OTR: només si et registres, podràs inscriure’t a la Borsa de Tècnics OTR i rebre encàrrecs directes de les comunitats de veïns que busquen un tècnic de confiança per rehabilitar el seu edifici.

 

PLA DE CAPACITACIÓ PER GESTIONAR ELS FONS EUROPEUS

Per ajudar-te a tenir tota la informació i les eines necessàries per gestionar correctament les ajudes dels Fons #NextGeneration, hem preparat unes sessions de capacitació de curta durada que et serviran per resoldre tots els dubtes.

Si et registres al web de l’OTR, podràs veure el calendari de properes sessions gratuïtes i et podràs apuntar a la que més t’interessi. A més, també tindràs accés a un gran nombre de jornades, sessions i cursos d’especialització que et serviran per ampliar els teus coneixements en el camp de la rehabilitació energètica

Registra’t i aprofita aquesta oportunitat!

VULL PARTICIPAR
DE LA BORSA DE TÈCNICS OTR
OTR.cat