1. Home
  2. /
  3. otr
  4. /
  5. Soc ciutadà

soc ciutadà o membre d’una comunitat de veïns

Potser no havies sentit parlar de rehabilitació energètica fins ara. Saps per què és tan important i per què ara és el moment de fer-la al teu edifici?

  • Rehabilitar ara és més econòmic que mai. Entre les subvencions i els préstecs que formen part dels Ajuts europeus Next Generation, la rehabilitació et pot acabar costant un import mensual equivalent a la quota d’un gimnàs.
  • Amb la rehabilitació energètica estalvies diners en la teva factura energètica i et beneficies de deduccions a l’IRPF.
  • Amb la rehabilitació millores el teu confort i qualitat de vida.
  • Amb la rehabilitació contribueixes a la lluita contra el canvi climàtic.

No pateixis, un Arquitecte Tècnic és l’expert en rehabilitació que necessites per aclarir-te el que et calgui i acompanyar-te en tot el procés.

Calculadora energètica

per a l’habitatge

Vols saber quina qualificació energètica té el teu habitatge? Amb aquesta senzilla calculadora pots aconseguir una primera estimació per saber quina és la qualificació energètica de casa teva. Aquesta qualificació energètica és com la dels electrodomèstics, té 7 categories que van de la lletra “A” a la “G”.

Quant més eficient sigui el teu habitatge, menys diners hauràs d’invertir per escalfar-lo o refrigerar-lo. Aprofita les subvencions del Fons #NextGenerationEU per aconseguir que el teu habitatge sigui més eficient energèticament.

Vull saber l’eficiència del meu habitatge

Vols saber l’eficiència energètica del teu habitatge, fes el test energètic aquí >>

https://www.tecnicdecapcalera.cat/test-energia/

 

Coneix l’experiència

d’altres usuaris

El programa ‘Valor Afegit’ de TV3 va entrevistar diversos propietaris d’habitatges que ja han fet una rehabilitació energètica al seu habitatge. Coneix aquí aquesta experiència i demana ajuda a un arquitecte tècnic per sol·licitar la teva subvenció.

Informa’t de les subvencions
Next Generation EU
OTR.cat