1. Home
  2. /
  3. Informa’t

INFORMA’T

Tal com passa en l’entorn europeu més proper, el parc residencial català es caracteritza per un estat envellit, mal conservat, poc accessible i ineficient energèticament. La convocatòria dels Fons ‘Next Generation’ suposa un revulsiu mai vist en el nostre país per rehabilitar aquest parc d’edificis d’habitatges, adaptar-lo a les noves necessitats i millorar la seva eficiència energètica.

Els col·legis catalans de l’arquitectura tècnica hem unit esforços per aprofitar aquesta oportunitat amb l’objectiu d’impulsar la rehabilitació a Catalunya. Per això, desenvoluparem un ampli programa d’activitats per donar a conèixer l’oportunitat que suposen els Fons ‘NextGeneration’.

Per als tècnics, aquest programa d’activitats té com a objectiu explicar el funcionament de la tramitació de les subvencions i posar a l’abast diverses eines que són útils tant per la tramitació dels ajuts com per acompanyar a les comunitats de veïns en tot aquest procés.

Per a la ciutadania, el programa d’activitats es centrarà en sensibilitzar sobre la importància de la rehabilitació i en ajudar a aprofitar l’oportunitat econòmica que suposen aquests fons.

VULL PARTICIPAR
DE LA BORSA DE TÈCNICS OTR
OTR.cat