1. Home
  2. /
  3. otr

L’otr.cat

OTR.cat és l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de l’Arquitectura Tècnica, una entitat formada per tots els col·legis d’arquitectura tècnica de Catalunya, per impulsar la rehabilitació al país.

La creació de OTR.cat és el resultat d’un acord dels nostres col·legis amb l’Agència de l’Habitatge (Generalitat de Catalunya), i el seu objectiu és activar els projectes de rehabilitació energètica dels edificis a tot el país, aprofitant la gran oportunitat que suposen els fons europeus Next Generation.

OTR.cat és un punt d’informació, assessorament i acompanyament als arquitectes tècnics/ques en el procés de subvenció per a la rehabilitació d’edificis, i alhora una plataforma d’informació, assessorament i suport a la ciutadania.

L’objectiu és molt ambiciós: rehabilitar 65.000 habitatges en 3 anys. Només així podrem arribar als objectius de descarbonització als que estem compromesos com a país.

Per assolir-ho, Catalunya destinarà 480M € procedents dels fons europeus. Ara cal cal engrescar el màxim nombre de comunitats de veïns i ajudar-les a aprofitar aquesta oportunitat. I el paper dels arquitectes tècnics en aquest repte és cabdal.

AT

Soc Arquitecte Tècnic

Informa’t de com pots participar del projecte OTR.cat i liderar projectes de rehabilitació a Catalunya

AF

Soc Administrador de finques

Informa’t de com et podem ajudar a gestionar els ajuts a la rehabilitació

C

Soc Ciutadà

Informa’t de com et podem ajudar a aprofitar els ajuts per a la rehabilitació del teu edifici

Informa’t de les subvencions
Next Generation EU
OTR.cat