Ampliació dels terminis de les subvencions #NextGeneration de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat les resolucions TER/2133/2024 i TER/2134/2024 de 6 de juny, que amplien els terminis per sol·licitar les subvencions dels programes de rehabilitació finançats pels fons NextGenerationEU

Aquesta ampliació es justifica pel nombre de sol·licituds rebudes i té com a objectiu garantir l’eficàcia i l’eficiència en la gestió de les subvencions, assegurant que es compleixin les finalitats previstes pels fons NextGenerationEU.

Així, tots els programes, tant de Barris (Programa 1) com d’Edificis (Programa 3), Habitatges (Programa 4) i Llibres de l’Edifici i/o Projecte Tècnic (Programa 5), assoleixen una nova data límit per presentar la sol·licitud de subvenció fins al 31 de desembre de 2024.

    • Resolució TER/2133/2024: Aquesta resolució es refereix específicament al programa de Barris. A més d’ampliar el termini, clarifica el tràmit de sol·licitud de bestretes, detallant la documentació necessària i la via de sol·licitud.
    • Resolució TER/2134/2024: Aquesta resolució afecta els programes d’Edificis, Habitatges i el Llibre de l’Edifici i/o Projecte Tècnic. També amplia els terminis i clarifica els tràmits de sol·licitud de bestretes per al programa 3, així com els tràmits de sol·licitud condicionada per als programes 3 i 5.
OTR.cat