RECORDATORI! S'acosta la finalització del termini de presentació de sol·licituds #NextGeneration

Si esteu treballant en encàrrecs fora de l’àrea metropolitana de Barcelona, és el moment d’afanyar-se!

El termini per presentar les sol·licituds de la convocatòria d’enguany de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) acaba el 30 de juny.

Aquesta convocatòria és aplicable a tota Catalunya, excloent la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana, que es regeixen per les seves pròpies convocatòries.

Per poder formalitzar la sol·licitud d’ajuts (Pas 4) al Programa 1 (Barris) o Programa 3 (Edificis), cal haver completat tota la tramitació prèvia:

    • Pas 1: Tramitació inicial
    • Pas 2: Segona fase de tramitació
    • Pas 3: Obtenció d’informes d’avaluació

La sol·licitud d’ajuts (Pas 4) s’ha de presentar telemàticament a través dels formularis en línia disponibles al Portal de tràmits de la Generalitat de Catalunya.

Sinó, et recordem que en cas que consideris que no comptes amb el temps necessari per a presentar tota la documentació abans del termini, enguany tens la possibilitat de presentar el teu edifici únicament amb la memòria justificativa pel Programa 1 (Barris) condicionat o Programa 3 (Edificis) condicionat.

L’Agència de l’Habitatge ha informat que està treballant en la continuïtat del programa per al segon semestre del 2024. Us mantindrem informats tan aviat com es publiqui la nova convocatòria #NextGeneration o la pròrroga de l’actual per al pròxim any.

La data s’apropa!

OTR.cat