La Oficina Tècnica de Rehabilitació de l'Arquitectura Tècnica garanteix servei ininterromput durant les festes de Nadal

Per mantenir-nos al servei dels arquitectes tècnics/ques de la comunitat OTR, l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de l’Arquitectura Tècnica (OTR-AT) continuarà oferint assistència i suport durant les properes vacances de Nadal.

L’oficina romandrà oberta, tancant únicament els dies estrictament festius per assegurar-se que els arquitectes tècnics/ques rebin el suport necessari en els seus projectes de rehabilitació energètica i en el procés de tramitació de les subvencions Next Generation.

L’horari d’atenció telefònica, a través del número 93 414 14 13, romandrà sense canvis durant aquest període especial, mantenint-se operatiu de 9h a 15h. Això permetrà als usuaris posar-se en contacte amb els professionals de l’OTR-AT per resoldre qualsevol dubte o rebre orientació sobre els seus projectes, així com continuar presentant sol·licituds per realitzar el corresponent Informe d’Idoneïtat Tècnica del programa 3 de l’Agència de l’Habitatge i l’Ajuntament de Barcelona.

La Consultoria Online, una oportunitat única per rebre assessorament a la tarda, es mantindrà amb normalitat tots els dimecres, de 17h a 18h. Aquest servei permet als clients accedir a recursos i consells experts sense haver de desplaçar-se físicament a l’oficina.

A més, l’OTR-AT us recorda que sempre podeu posar-vos en contacte mitjançant el grup de Telegram “OTR-Arquitectura Tècnica”. Aquest canal de comunicació proporciona una plataforma interactiva on la comunitat pot compartir idees, resoldre dubtes i mantenir-se actualitzada sobre les últimes novetats en l’àmbit de la rehabilitació i els Fons Next Generation.

L’equip de l’OTR-AT agraeix la col·laboració i participació de la comunitat, reafirmant el seu compromís amb la qualitat del servei i la satisfacció dels clients. L’OTR-AT vol ser un recurs accessible i confiable en tot moment, fins i tot durant les festes de Nadal.

Gràcies per la vostra confiança i bones festes des de l’Oficina Tècnica de Rehabilitació de l’Arquitectura Tècnica.

OTR.cat