Bons resultats d’assistència del Taller Pràctic per la rehabilitació energètica amb fons #NextGeneration

Gran acollida entre els arquitectes tècnics de la comunitat OTR a l’hora d’assistir al Taller Pràctic: La rehabilitació energètica d’edificis amb Fons Next Generation

Gran acollida entre els arquitectes tècnics de la comunitat OTR a l’hora d’assistir al Taller Pràctic: La rehabilitació energètica d’edificis amb Fons Next Generation, realitzat en primera instància a les delegacions del Cateb i iniciant-se ahir la primera sessió a la seu central del Cateb, carrer Bon Pastor, 5 de Barcelona. 

A falta de confirmar dates, aquest Taller també es farà a les instal·lacions dels diferents col·legis de l’Arquitectura Tècnica de Catalunya per tal que els tècnics dels diferents col·legis també la puguin gaudir de manera presencial/telemàtica i poder treure el màxim profit possible. Els pròxims dies publicarem dates i obrirem inscripcions, estigueu atents! 

En relació amb les places disponibles hi ha hagut una ocupació total de més del 85%, fet que deixa constància l’interès que generen els #FNG i la importància de poder-se formar com a tècnic en un àmbit, la rehabilitació energètica d’edificis, que cada dia que passa pren més rellevància a la nostra societat. 

Taller Pràctic a Barcelona
Taller Pràctic a Granollers
OTR.cat